У Дубровицькому районі видавали субсидії тим, хто купував нерухомість і мав борги за комуналку

Що призвело до розтрати понад півмільйона гривень

Фахівці Держаудитслужби в Рівненській області провели ревізію в Управлінні соціального захисту населення Дубровицького району та виявили фінансових порушень  на суму 648,7 тис. грн. Зокрема аналізували діяльність управління за останні три роки.

Ревізори виявили, що 55 жителям району, які не подали інформації щодо придбаного упродовж року рухомого і нерухомого майна вартістю понад 50 тис. грн, зайво надано житлових субсидій на 480 тис. грн.

Крім того, зафіксували випадки недекларування 19 громадянами усіх видів отриманих доходів, що призвело до зайвого надання житлових субсидій майже на 30 тис. грн.  Понад 5 тис. грн незаконно витрачено на надання житлових субсидій трьом жителям району через непогашені ними борги за спожиті житлово-комунальні послуги.

Окрім того, невикористаних субсидій на понад 134 тис. грн не повернуло до державного бюджету газопостачальне підприємство після завершення опалювального сезону.

Завдяки ревізії управління соцзахисту уже відшкодувало 582 тис. грн.

Результати перевірки аудитори передали Управлінню захисту економіки в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень