У Дубно невідомі жорстоко побили жінку

У Дубенську центральну міську лікарню каретою швидкої медичної допомоги із важкими травмами доставили місцеву мешканку.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«По обіді житель Дубного прогулювався парком відпочинку на майдані Незалежності, коли помітив на землі біля лавки жінку. Підійшовши ближче, упізнав у ній 36-річну місцеву мешканку. Намагаючись її підняти, помітив численні забої, тому відразу викликав швидку медичну допомогу», – зазначено в повідомленні поліції.

У потерпілої медики діагностували важку закриту черепно-мозкову травму, забій та набряк головного мозку, множинні забої голови, тіла. До того ж, жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Осіб, які можуть бути причетним до нанесення їй тяжких тілесних ушкоджень, нині з’ясовують правоохоронці.

Додамо, що за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять додатковий огляд місця можливого скоєння злочину та місця проживання потерпілої.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень