У Дубні розваги обмежили у часі

Із відповідним клопотанням керівництво Дубенського відділу поліції звернулось до місцевої ради. У мерії цю ініціативу радо підтримали та затвердили відповідним рішенням. Аби підприємці міста якнайшвидше дізнались про нього та виконували, 22 липня їм особисто було вручено копії під час спільного рейду міськради, поліції та громадського формування «Козацька варта».

Рішення передбачає заборону роздрібної торгівлі алкогольними напоями з 22.00 до 7:00 год. в об’єктах торгівлі. Також воно обмежує режим роботи закладів ресторанного господарства до 24 години.

«Переконаний, подібні зміни вже невдовзі позитивно вплинуть на зменшення кількості злочинів і правопорушень, які вчиняються громадянами у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, особливо у вечірній та нічний час», - зазначив начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош.

Загалом учасники рейду відвідали 23 розважальні заклади та торгові об’єкти, що здійснюють продаж спиртного та вручили копії рішень. До таких змін їх власники та працівники віднеслись схвально.

Разом з тим поліцейські нагадали їм про вимоги статті 180–1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування). Відповідно до її санкції на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян-власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності накладається штраф від 340 до 850 гривень. Повторне протягом року аналогічне порушення обернеться штрафом у розмірі від 850 до 1700 гривень.
У ході подальших рейдів поліція перевірить законослухняність усіх, хто вчора обіцяв ростити здорове суспільство, слідкуючи за порядком у своїх закладах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень