У Дубні дітям - подарунок від маршрутників: що думають про це перевізники Рівного

У Дубні з нагоди свята Миколая перевізники возили дітей безкоштовно у маршрутках

Таку ініціативу проявили місцеві підприємці-перевізники Руслан та Леонід Федорчуки. 11 їхніх маршруток 19 грудня школярів возили безкоштовно. Це такі маршрути, як 9А, 5, 21, 18, 7, 12, дві маршрутки під №3, 9, №1, автобус Рачин-Тараканів.

Окрім безплатного проїзду, водії маршруток, одягнені в червоні шапочки, як у Святого Миколая, дарували дітям солодкі подарунки.

А що про таку ініціативу думають перевізники Рівного - розповів президент Союзу перевізників України Валентин Демчук:

До таких речей, як кожен громадянин, ставлюся позитивно. Думаю, що і по Рівному це відбувається, але в  кожного перевізника по-своєму. Дехто возить і не афішує, а дехто не возить навіть те, що потрібно возити. Нині перевізники у складному становищі у зв’язку з подорожчанням черговим паливно-мастильних матеріалів і запчастин. І певно хотілося б провести і якусь благодійну акцію, але потрібно мати ресурс.

Валентин Демчук також зауважив, що рівненські перевізники і так проявляють благодійність, щомісяця перевозячи пільговиків приблизно на 2 мільйони гривень, і не отримуючи за це жодної компенсації, хоча законодавстом вона передбачена.

Також він повідомив, що вже найближчим часом проїзд подорожчає і в Рівному і по області. Так, у Рівному проситимуть підвищити його вартість до 4 гривень, а по області перевізники хочуть брати за проїзд 1 кілометра 60 копійок. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень