У ДТП на Січових Стрільців постраждали люди (ФОТО)

Автомобілі деформовані та вилучені поліцією

Автопригода на вулиці Січових Стрільців у Рівному сталася сьогодні зранку у Рівному. Як повідомляє поліція, попередньо відомо:

що 35–річний рівнянин, водій автомобіля «Chevrolet Lacetti», порушивши правила обгону, на смузі зустрічного руху допустив зіткнення із автомобілем «JAC S5» під керуванням 53-річного жителя Славути Хмельницької області.

Унаслідок ДТП пасажирку «Chevrolet», 59-річну рівнянку, зі струсом головного мозку, гематомою голови, забоєм грудної клітки госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні. 53-річний водій «JAC S5» отримав закритий перелом коліна та був госпіталізований у травматологічне відділення цього ж медзакладу. Пасажирка цього ж авто та водій «Chevrolet» не постраждали.

Поліція розпочала досудове розслідування.  Обидва автомобілі вилучені, инні вони перебувають на штраф майданчик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень