Затримуючи п'яного водія постраждав керівник патрульної поліції Рівного

Травми, кажуть, незначні

Смертельна ДТП сталася вчора, 12 вересня. Про неї поліцію повідомив випадковий свідок близько 9 години вечора, який описав автомобіль, що зник з місця аварії. Про це розповідає речник патрульної поліції міста Рівного Оксана Юрченко:

На автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу Костополя 39-річний рівнянин, водій «Renault Kangoo», наїхав на велосипедиста, який рухався краєм проїзної частини в попутному напрямку. 50-річний місцевий житель від отриманих травм помер на місці.

Автомобіль із пошкодженнями, характерними для ДТП, працівники поліції помітили близько 22 години. Оксана Юрченко каже, що водій вимогу поліцейських про зупинку проігнорував, тож під час затримання правопорушника постраждали працівники поліції:

Під час затримання водія, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, тілесні ушкодження отримав начальник управління патрульної поліції в місті Рівне, старший лейтенант поліції Сергій Мерчук, який першим помітив автомобіль і слідував за ним, поки не приїхала підмога.

Водія автомобіля, 39-річного рівнянина, затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У поліції кажуть, що за скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень