У ДТП на Рівненщині травмувалося шестеро осіб (ФОТО)

Аварія сталася зранку

Про те, що у селі Серники сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, до поліції повідомили очевидці, сьогодні, 26 грудня близько 11 години. 

За попередньою інформацією водій автомобіля «Peugeot» не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Volksvagen Transporter».

 

Водія мікроавтобуса, 36-річного жителя Зарічного, з рваними ранами обличчя госпіталізували в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

У його 33-річної дружини діагностували  відкритий перелом ноги та забої тіла, а їхня чотирирічна дочка отримала рвану рану обличчя. 

Водія мінівена, 24-річного місцевого жителя, госпіталізували до лікарні із рваними ранами голови, шиї та підозрою на перелом щелепи.

У його 44-річної пасажирки медики діагностували перелом носа. Ще один пасажир отримав легкі травми і від госпіталізації відмовився

[media=133596][media=133598]

За зовнішніми ознаками обидва водії були тверезими, у них відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. 

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень