У драмтеатрі Рівного стартує новий сезон

Цього місяця

Театральний сезон стартує у Рівному у неділю, 27 вересня.

Розпочнеться він виставою «Та не однаково мені...» о 19 годині. Квитки на виставу вже можна купувати у касах Рівненського драмтеатру, розповіла завліт Ірена Боровець.

Кількість місць у глядацькій залі зменшили більше ніж на половину, тож рівнян з купівлею квитка просять не зволікати.

Замість 600 місць у залі буде заповнено лише 200. Продаватимуть квитки так, аби люди сиділи через ряд, а також створивши відповідну дистанцію у ряді між глядачами, які не контактують у побуті. Однак у подружжя та членів родини буде можливість придбати квитки поруч. Однак про це потрібно повідомити у касі театру.

До речі, квитки на вистави не продаватимуть онлайн. Їх можна купити лише у касі драмтеатру. Номери каси: 0362 633-447, 067 320-22-00

Нагадаємо, що власники невикористаних минулосезонних квитків можуть скористатись ними у цьому театральному році. Лише для резервування місця у залі глядача вам необхідно підійти у касу театру.

У театрі буде температурний скринінг та встановлять дезінфектори. Охочих потрапити на виставу  просять не забувати про обов’язкову наявність захисної маски.  

Цього місяця у драмтеатрі відбудеться три вистави. Після «Та не однаково мені...»  рівнянам покажуть «Останній строк». Вистава відбудеться 29 вересня о 18 годині на малій сцені.

А 30 вересня о 18 годині відбудеться вистава «Сватання на Гончарівці».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень