У Чорному морі «незвично велика концентрація ракетних кораблів НАТО» (ФОТО)

Чорне море вперше з 2017 року патрулюють одразу чотири ракетних судна

У Чорному морі спостерігається незвично велика концентрація ракетних кораблів країн НАТО, - повідомляє Радіо Трек з посиланням на керівника «Інституту Чорноморських стратегічних досліджень» Андрія Клименка.

У мережі Facebook він повідомив:

Моніторингова група www.blackseanews.net та «Інституту Чорноморських стратегічних досліджень» повідомляє, що станом на 8:20 (EET) 20.03.2021 - протоку Дарданелли проходить USS Thomas Hudner (DDG-116) - американський ракетний есмінець типу "Arleigh Burke". Чекаємо його в Чорному морі…

Клименко підкреслив, що

Це корабель однієї з нових модифікацій цього типу - його введено в експлуатацію 1 грудня 2018 року. Має на озброєнні до 74 крилатих ракет «Стандарт-2» або «Стандарт-3», 24 ракети (6×4) Сі Сперроу.

Таким чином на сьогодні в Чорному морі знаходяться 4 потужних ракетних кораблі країн НАТО (крейсер, 2 фрегати та есмінець).

Свій допис Клименко завершує словами:

Подібна концентрація спостерігалася в липні 2017, коли в Чорному морі були ракетний есмінець USS Carney (DDG 64), ракетний крейсер USS Hue City (CG 66), британський ракетний есмінець HMS Duncan (D 37) та французький ракетний фрегат Chevalier Paul (D 621).

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень