Як у бурштиновому районі Рівненщини новий відділ поліції відкривали

На подію прибуло керівництво області та району, не оминули можливості попіаритися на фоні поліцейських і рівненські нардепи

Голова Нацполіції України Сергій Князєв сьогодні вперше з часу свого призначення на цю посаду, а це було 6-го лютого цього року, приїхав зі столиці на Рівненщину, де був до цього начальником облуправління поліції.  

І відразу вирушив у так званий "проблемний" район - Сарненський, відомий, як і інші північні райони області, своїми "війнами" за бурштин. Адже у райцентрі Сарни на Рівненщині поліцейським сьогодні презентували нове приміщення - реконструйовану триповерхову будівлю колишньої військової частини.

Сергій Князєв сказав, виступаючи перед присутніми:

Коли ми щось починаємо, то обов’язково закінчуємо. Українська поліція починає тихо, закінчує – стовідсотково швидко, так, як треба.

 

Ми обіцяли, що північні райони запрацюють у новому приміщенні і ми це виконали.

 

Реформа поліції повинна дійти до кожної оселі, щоб поліцейські працювали якісно та оперативно.

Біля нової будівлі відділу поліції висадили алею ялинок. Садили їх і присутні на події керівники.

Ліворуч - голова Нацполіції України Сергій Князєв, праворуч - голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко

На додаток до нового просторого приміщення, сарненські поліцейські сьогодні урочисто отримали ключі від 15 службових автомобілів і сертифікати на майбутнє житло від інвестора, який зводитиме житловий комплекс у Сарнах.

Побували на події і рівненські нардепи Юрій Вознюк та Андрій Лозовий. Відповідні фото виклали у соцмережі Фейсбук:

Ліворуч Андрій Лозовий, праворуч Юрій Вознюк

Андрій Лозовий садить ялинку

Андрій Лозовий помітив, що на відкритті нового відділу поліції у - як він назвав, "бурштиновій столиці України" - Сарнах, 

були присутні аж сім генералів.

Серед них, окрім Сергія Князєва, були заступник міністра МВС, генерал-полковник Сергій Яровий, командувач Нацгвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллєров, начальник обласного управління Нацполіції Рівненщини генерал-майор Валерій Присяжнюк.

Андрій Лозовий, який не вперше гарно відгукується про Сергія Князєва, написав згодом у соцмережі Фейсбук:   

Нарешті, у Сарнах відкрили новий відділ Національної поліції. Область дуже довго на це чекала. Так само, як і на нові автомобілі, які сьогодні теж приїхали і були.

 

Тричі при різних міністрах МВС (востаннє - при горезвісному Захарченку) перерізали стрічечку - і нічого. Тупо розкрадали кошти.

 

Але коли за справу взявся бойовий генерал Князєв, який тоді очолював Рівненську поліцію, він сказав відповідальним: "Знов розграбите стройматеріали - пересаджаю, сука, усіх".

Також Лозовий додав, що генерал Князєв пообіцяв підлеглим, що

буде розстрілювати, якщо братимуть хабарі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень