У бібліотеці для молоді відкрили виставку дитячого живопису

Виставку об’єднали назвою «Ми - невгамовні»

Учасники творчої студії «Чаювання з музою» представили близько 150 творчих копій в техніці живопису. Юним авторам від 8 до 15 років.

Керівник студії Аліна Оборська, художниця, дизайнер, випускниця Вижницького коледжу прикладного мистецтва та Національної академії керівних кадрів культури і мистецтва за спеціальністю графічний дизайн.

У травні 2014 року заснувала свій культурно-мистецький осередок, де пройшли навчання за форматом майстер-класу вже понад 200 дітей та підлітків. Аліна Оборська робить мову мистецтва більш зрозумілою для своїх підопічних, навчає їх створювати хороші художні копії та генерувати власні ідеї в творчість.

Перша виставка студійців вражає різноманітністю сюжетів, барвистістю та безпосередністю дитячого сприйняття світу. Вона наповнена чудовим осіннім настроєм та творчим поглядом юних митців.

Виставка у Рівненській обласній бібліотеці для молоді (Київська, 18) триватиме ні до 14 жовтня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень