«Відпустки у батьків – не безмежні!» На Рівненщині вимагають відкрити дитсадки

У двох районах області

Фото ілюстративне, жанрове

Батьки дошкільнят із Рівненського району та Зарічного просять у влади відновити роботу дитсадків.

Наголошують, що ДНЗ не працюють уже кілька місяців і коли запрацюють – досі невідомо, а «відпустки у батьків не безмежні».

Втім, як зауважив перший заступник голови обласної адміністрації Сергій Подолін, Рівненський район офіційно віднесли до «червоної» зони, тому поки що про можливість відновлення роботи дитсадків чи інших навчальних закладів там не йдеться.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Треба зачекати, доки рівень захворюваності у районі зменшиться і лише тоді доцільно буде порушувати питання щодо відкриття ДНЗ у Рівненському районі, зауважив чиновник. Переглядатимуть зонування області вже наприкінці серпня (орієнтовно 28 числа).

Щодо Зарічного, то це питання вже виносили на розгляд  обласної комісії ТЕБ та НС. Однак, зважаючи на рівень захворюваності у серпні, не дозволила відкривати там садочки.

Утім, Сергій Подолін пообіцяв, що сьогодні ж поспілкується з головою ОДА та лабораторним центром для докладного вивчення ситуації та пошуку можливих рішень.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень