У 5-річного хлопчика з Рівненщини - День народження. Його бажання – жити (ФОТО)

Вадимчик нині у лікарні під численними крапельницями

Про унікальну сім’ю з Рівненщини сайт Радіо Трек писав у матеріалі Врятувати двох братиків на Рівненщині можуть сестричка і Ваша допомога.

Справа у тому, що родина з Володимирця має троє дітей

у двох маленьких синів – рідкісна хвороба, яка вимагає трансплантації кісткового мозку.

Їхня старша сестричка може і готова стати донором для братиків. Але у листопаді, коли ми писали про цю родину, вони не мали грошей на проведення трансплантації.

На операцію за кордоном у Блищиків грошей не було. Провести її Вадимчику безкоштовно взялися українські лікарі. Батьки вагалися, бо операцію з таким діагнозом до цього в Україні зробили лише одній дитині.

Втім, ризикнули. І все минуло успішно. Клітини кісткового мозку почали приживатися, з'явилися тромбоцити, яких раніше в організмі хлопчика не було. Зараз Вадимчик з мамою проходить реабілітацію. Тітка діток пише:

Вадимчик мужньо день за днем бореться з хворобою, намагається не підвести ні на хвилинку всіх, хто вірить у нього. І з кожним днем все більше і більше переживає за свого братика Максима, якого також готують до трансплантації кісткового мозку. 
Вадим і Максим продовжують боротися з хворобою. Вони щодня повторюють мамі і тату: "Я хочу жити!" Як це страшно, коли мрія дитини - просто ЖИТИ!

 Гроші можна перераховувати на картку ПриватБанку батька

5168 7573 2416 3924 
Блищик Андрій Миколайович

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень