У Варшаві російських дипломатів розбудили сиренами і звуками бомбардувань (ВІДЕО)

Підйом організували о 6:00

Фото: Facebook / Euromaidan-Warszawa

Сьогодні у Варшаві антивоєнні активісти громадської ініціативи «Євромайдан-Варшава» будили російських дипломатів звуками сирен і бомбардувань.

Тож прокидалися російські дипломати зі своїми сім'ями не від своїх будильників, а під звуки повітряних тривог, обстрілів та вибухів.

Про це варшавський Євромайдан повідомив у Facebook.

Ми хочемо, щоб сьогодні сучасні фашисти прокинулись від наслідків власних дій. Нехай послухають звуки, якими вони будять українців впродовж 9 років.

 

Ми не хочемо промовляти до їхньої совісті, нам не потрібні жодні слова чи дії від дипломатів що представляють терористичний режим.

 

Ми хочемо одного: щоб їх врешті вислали з Польщі. Бо вони не мають нічого спільного з цивілізованим світом, – наголосили активісти.

Активісти кажуть, що порівнювати ці «незручності» з тим, що відчувають люди в Україні, не можна. Бо українці здригаються від таких звуків щодня і для багатьох людей повітряна тривога стала останнім звуком у їхньому житті.

Дату 9 травня обрали невипадково. Цей день російські політики та дипломати традиційно використовують з метою пропаганди, аби показати образ Росії, яка боролась і нібито далі бореться з фашизмом. При цьому забувають, що саме Росія відродила фашизм у XXI столітті, а ідеологія «русского міра» сьогодні є головною загрозою для всього світу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень