У сусідній області відключили електрику. Відомо, чи буде таке на Рівненщині

Та чи торкнеться це простих споживачів

На Рівненщині вчора, 20 жовтня, вдалося зменшити споживання електроенергії. Сьогодні, 21 жовтня, обмеження діятимуть для 85 підприємств Рівненської області. Про це повідомив очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

 - У жодному разі не йдеться про обмеження споживання електроенергії для підприємств критичної інфраструктури.

 

Розпорядження щодо обмеження енергопостачання побутовим споживачам немає.

 

Водночас просимо населення і надалі мінімізувати використання енергомістких приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок, підігріву підлоги тощо у період з 7-ї до 23-ї, - йдеться у повідомленні Віталія Коваля.

Нагадуємо, планові відключення електроенергії є вимушеними, впроваджуються у взаємодії з диспетчерами НЕК «Укренерго» і спрямовані на збалансування енергосистеми та пришвидшення відновлення електромереж в регіонах, що зазнали повітряних ударів

Також Рівнеобленерго нагадує, що працює у штатному режимі та виконує роботу з ремонту й оновлення електромереж краю з необхідністю застосування планових відключень.

На 11 годину п'ятниці, 21 жовтня, стало відомо, що через різке зростання рівня споживання електроенергії Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.

Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень