У школі Рівного збудують укриття. До кінця 2024 року

Бо його у закладі так і не облаштували

У школі Рівного збудують укриття. Йдеться про один з найновіших навчальних закладів міста, який почали будувати у 2000-му році. А саме – гімназію за номером 14, що на вулиці Боженова.

Як повідомляє організація «За чесний тендер» будувати школу почала компанія «Рівнебуд», а майже через 10 років роботи продовжила фірма «Фіалка», яка фігурує у багатьох закупівлях Рівного. У 2016 році їй мали сплатити понад 4 млн грн за будівництво протирадіаційного укриття.

Проте через коригування проєкту договір згодом розірвали і укриття у школі так і не побудували.

Після початку повномасштабної війни як найпростіше укриття у закладі пропонували використовувати перший поверх, вікна якого були щільно закриті мішками з піском. Батьків ця ініціатива обурювала, тож діти тривалий час навчалися дистанційно.

Аби створити учням комфортні умови навчання Управління капітального будівництва Рівнеради днями оголосило тендер на будівництво укриття у школі.

Попередня вартість робіт – майже 15 млн грн.

Там планують облаштувати електро- та водопостачання, каналізацію, інтернет тощо. Взяти участь у торгах можна до 24 листопада. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень