На Рівненщині буде «нове кіно», цього чекали тисячі людей

Мережа має покрити всю територію нашої країни

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Цифрова багатоканальна телемережа MX-7 вже другий місяць працює на Рівненщині у тестовому режимі. Про це повідомив керівник технічного центру «Рівне» Волинської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Олександр Рудьо.

За його словами, нині в нашій області є повністю змонтовані й запущені в тестову експлуатацію 6 передавачів: в Антополі, Дубровиці, Зарічному, Вараші, Березному та в селі Копань на Дубенщині.

Нова телемережа має бути доступною не менш ніж на 90% території України, зокрема у прифронтових, прикордонних зонах з росією за Білоруссю, а також там, де немає телебачення через недостатній рівень сигналу або через особливості рельєфу.

МХ-7 будують за технологією європейського стандарту ефірного цифрового телебачення 2 покоління. Сигнал повністю відкритий, надається в некодованому вигляді, пакет каналів буде безплатним. Місткість телемережі – 12 каналів у стандартній чіткості, при цьому три з них можуть бути у високій. Є можливість давати три програми суспільного радіо, – зауважив Олександр Рудьо.

Жителям Рівненщини радять перезапустити свої TV-тюнери, для налаштування телемережі варто натиснути «автопошук», якщо є достатній рівень сигналу, то телевізор знайде MX-7.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень