У Рівному прощаються з відомим професором

Не стало очільника однієї з кафедр НУВГП Олександра Борисюка

13 січня 2023 року раптово пішов з життя професор кафедри промислового, цивільного будівництва та інженерних споруд, кандидат технічних наук, академік Академії будівництва України, відмінник освіти України Олександр Борисюк. Йому було 68 років.

У Національному університеті водного господарства та природокористування Олександр Борисюк працював з 1980 року. Його знають і пам'ятають тисячі студентів закладу.

Автор трьох монографій, понад 110 наукових статей та методичних праць, керівник аспірантів. Має нагороду «Відмінник освіти України», дійсний член Академії будівництва України. Сертифікований експерт з технічного обстеження будівель і споруд.

Олександр Борисюк користувався заслуженим авторитетом у студентів та колег по роботі. Університет втратив досвідченого і висококваліфікованого спеціаліста, авторитетного фахівця, людину з великої літери.

Олександр Павлович був мудрим фахівцем, який служив людям, громаді, суспільству. Він присвятив себе освіті, був незрівнянним прикладом для молодого покоління, - розповідають у НУВГП.

Сьогодні, 15 січня, Олександра Борисюка проводжають в останню путь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень