У Рівному прооперували чоловіка, який 10 років проходив з дерев'яною тріскою у носі

В нього почався запальний процес

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

До медиків обласної лікарні у Рівному звернувся 52-річний житель Хмельниччини, який 10 років проходив з дерев’яною тріскою у носі, однак після падіння з велосипеда вона почала приносити проблеми.

У чоловіка почався запальний процес в оці. Через запалення воно збільшилось і буквально почало вилазити з орбіти. Спершу потерпілий лікувався у хмельницьких офтальмологів, але лікування результатів не давало, тож він звернувся до обласної лікарні. 

На комп’ютерній томографії спеціалісти побачили стороннє тіло в носоглотці, яке й зачіпало орбіту ока. Хірурги вирішили відкрити гайморову пазуху. Вони видалили дерев'яні волокна й око стало на місце.

Стороннє тіло ще залишалось у носоглотці, спеціалісти не знали, як до нього добратись. Але під час другої операції вдалось підняти м'яке піднебіння і дістати дерев'яну скалку, що 10 років була у носоглотці, – розповіла завідувачка центру мікрохірургії вуха та сурдоневрології Наталія Данилюк.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень