У Рівному люди «штурмують» точки продажу стартових пакетів: коли повернеться «Київстар»? (ВІДЕО)

У деяких магазинах сім-карт вже не залишилося

Минула доба, як у «Київстарі» стався масштабний збій, пов'язаний з хакерською атакою, через яку клієнти досі не можуть користуватися мобільним зв'язком. У компанії назвали цю атаку наймасштабнішою в історії.

Увесь цей час люди намагаються відновити зв'язок та повернутися до мережі, купуючи стартові пакети інших операторів. Так, вже другий день рівняни вишиковуються у довжелезні черги, як на вулиці, так і в ТРЦ, аби придбати сім-карти інших операторів.

Зокрема, у мережі публікують кадри з магазину Vodafon, що у центрі Рівного, там зазначають, що стартових пакетів вже фактично не залишилося.

У компанії повідомляють, що кількість нових підключень збільшилася в кілька разів. Утім, кажуть, що впоралися з напливом нових абонентів – як і з забезпеченням їх фізичними SIM-картками, дефіциту яких не спостерігається.

Масштабний збій у «Київстарі»: коли відновлять зв'язок

За попередніми розрахунками, 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету. Про це пишуть в СБУ.

Цифровій інфраструктурі «Київстару» було завдано критичних уражень, тому відновлення всіх послуг із дотриманням необхідних протоколів безпеки вимагає часу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень