У Рівному бізнес позбавлять деяких платежів. Про що йдеться

На яку допомогу можуть розраховувати підприємці

У Рівному бізнес таки звільнять від плати за оренду комунальних приміщень. Нагадаємо, Радіо ТРЕК ще в березні з’ясовувало, чи міська влада розглядає таку можливість. І як стало відомо, відповідний проєкт рішення уже підготували.

Зараз документ перебуває на розгляді комісій.

Якщо депутати підтримають це рішення на сесії – звільнити орендарів від плати пропонується з 1 квітня і до завершення дії воєнного стану, але не пізніш як до 31 травня.

Головне, на чому нині зосереджена робота міського управління економіки – це допомога бізнесу, який хоче переїхати з зони активних бойових дій.

Натепер вже є три десятки заявок на релокацію, повідомив начальник управління Володимир Липко.

 

7 підприємств фактично в процесі переїзду у Рівненську громаду.

 

Це швейне, харчове виробництво, а також торгівля.

З великими виробництвами складніше, адже вони важко зважуються на переїзд та мають багато застережень. Але ведеться робота і в цьому напрямку, - додають в управлінні.

Підприємства, які переїжджають, безперечно стикаються з труднощами: деяким бракує обігових коштів, адже їхали «в чому були», декому бракує кваліфікованих кадрів, також існують проблеми з розселенням працівників.

Усі ці питання поступово вирішують за допомогою спеціалістів управління економіки.

Водночас збільшується й кількість поданих заяв від охочих взяти на роботу внутрішньо переміщених осіб. Так само зростає кількість вимушених переселенців, які хочуть працевлаштуватися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень