У Раді розказали, коли ухвалять закон про мобілізацію

Зараз у комітетах опрацьовують понад 4 тисяч правок внесених до документа

Вже наприкінці березня в Україні можуть ухвалити законопроєкт про мобілізацію. До нього надійшло 4 195 поправок, які зараз доопрацьовуються в комітеті та юридичному управлінні.

Законопроєкт перебуває на розгляді в Комітеті. Подано понад 4 тис. поправок, а якщо конкретно – 4 195 поправок над якими продовжує працювати Комітет національної безпеки та оборони. Робота в Комітеті ще триває, як тільки робота буде завершена він буде переданий на роботу в юридичне управління, вичитаний і після цього буде готовий для винесення в зал, – каже голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Скільки саме на це піде часу поки прогнозувати не беруться. Це стане відомо після проведення консультації з фракціями та групами, а також це буде залежати від кінцевої редакції законопроєкту, який вийде з Комітету.

Законопроєкт про мобілізацію може бути прийнятий до кінця березня, – сказав Стефанчук.

Джерело: Главком 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень