У проєкті бюджету 2022 року заклали більше грошей на пільги та субсидії

Йдеться про мільярди гривень

ФОТО видання Слово і Діло

У законопроєкті «Про Державний бюджет України на 2022 рік» передбачено збільшення видатків на надання пільг і житлових субсидій проти показників цього року на 3,2 млрд гривень.

 Загальна сума, яку передбачається спрямувати на житлові субсидії, становить 38,4 млрд гривень.

Урядовий портал пояснює, що при плануванні видатків на фінансування субсидій важливими факторами є кількість одержувачів цього виду соціальної підтримки та розміри нарахованих субсидій, а на ці показники, в сою чергу, впливають рівень доходів населення та встановлені тарифи на житлово-комунальні послуги.

Наразі всі житлові субсидії за серпень поточного року профінансовані ще 1 вересня. На ці видатки спрямовано майже 1 мільярд гривень.

В Уряді зазначають, що вчасно виконають свої зобов’язання щодо фінансування нарахованих житлових субсидій, особливо під час опалювального сезону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень