У принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак

Вона проходить хімієтерапію

У 42-річної принцеси Уельської Кейт Міддлтон, якій наприкінці січня зробили операцію на черевній порожнині, діагностували рак. Нині вона проходить хімієтерапію. 

Сьогодні під час відеозвернення принцеса Уельська розповіла: 

Операція була успішною, але аналізи показали рак. Це був шок. І Вільям, і я робили все, що могли, аби залишити все поза публічністю заради нашої молодої сім’ї. Потрібен був час на відновлення, а ще важливіше – час, щоб пояснити дітям, що зі мною все буде добре. Що я в порядку і стаю сильнішою кожного дня, фокусуючись на речах, які допомагають відновлюватися...

 

Ми надіємось, що ви зрозумієте, що як сім’я, ми потребуємо часу та приватності допоки я не завершу лікування. Моя робота завжди приносила мені відчуття глибокої насолоди. Я вже бачу своє повернення, коли я зможу. Втім, зараз я повинна зосередитися на повному відновленні.

 

В цей час я також думаю про всіх, чиї життя пов’язані з раком. Всі, хто зіткнувся з хворобою в будь-якій формі, будь ласка, не втрачайте віри та надії. Ви не самі, - зауважила Кейт Міддлтон. 

Нагадаємо, на початку лютого цього року стало відомо, що  у короля Чарльза III також виявили ракову пухлину.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень