У предстоятеля ПЦУ нова резиденція (ФОТО)

У Києві відбулося відкриття резиденції очільника Православної церкви України митрополита Епіфанія

На території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря відтепер відкриває двері Митрополичий дім – офіційна резиденція Предстоятеля Православної Церкви України, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на сьогоднішнє повідомлення Митрополита Епіфанія.

З моменту створення митрополія не мала адміністративного приміщення.

 

Ми два роки змушені були тіснитися в будівлі Православної богословської академії. Тож ми почали ремонт одного з будинків Михайлівського монастиря, який був у напівзруйнованому стані.

Митрополит зауважив:

Таким чином ми продовжуємо давню традицію: 400 років тому, після відновлення Єрусалимським Патріархом Феофаном у Києві ієрархії Української Православної Церкви, митрополичим осідком та центром життя Православної Церкви став саме Михайлівський Золотоверхий монастир.

23 травня приміщення було освячене.

У кабінеті митрополита на стіні розміщені копія Томоса та фото його вручення у храмі Вселенського патріарха 6 січня 2019 року.

У резиденції, окрім кабінету митрополита, є дві робочі зали, приміщення пресслужби та робочі кабінети представників церковної адміністрації.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень