У Парижі з музею прибрали воскового Путіна. Хочуть встановити Зеленського

На переконання французів, український президент чинить достойний опір, а значить має бути серед великих людей історії

Музей воскових фігур Гревена у Парижі прибрав з експозиції фігуру Володимира Путіна. Таке рішення ухвали через війну в Україні й після того, як відвідувачі на вихідних пошкодили її.

Вперше в музеї Гревена ми так швидко видалили особу через поточні історичні події.

 

Персонал не хоче проходити повз нього кожен день, - пояснив генеральний директор музею Ів Деломмо, відокремивши голову Путіна від його тіла і замкнувши фігуру в сховище.

У музеї представлені кілька світових лідерів, але Деломмо сказав, що в ньому ніколи не виставляються фігури «диктаторів, подібних Гітлеру», додавши:

«ми не хочемо сьогодні виставляти Путіна».

Фігура Путіна стояла між фігурами президента США Джо Байдена і президента Китаю Сі Цзіньпіна. На запитання, хто може замінити його на виставці, Деломмо відповів, що це може бути президент України Володимир Зеленський.

Він став героєм за те, що чинить опір і не втік зі своєї країниВін цілком міг би зайняти своє місце серед великих людей історії, — сказав директор музею. 

 

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень