У Німеччині анонсували зміни, що вдярять по кишені чоловіків призовного віку з України

Вони стосуються припинення грошової підтримки

Українські чоловіки призовного віку, що виїхали з України після початку повномасштабного вторгнення, можуть стикнутися з проблемою щодо грошової підтримки.

В Німеччині вже розглядають варіант припинення виплат таким особам, - повідомляє Економіка24 з посиланням на Berliner Zeitung

В Німеччині пропонують позбавити виплат українських чоловіків-біженців

Стало відомо, що в Німеччині офіційно перебуває понад 200 тисяч українців призовного віку, що в'їхали у країну від початку повномасштабного вторгнення. Про це свідчать дані Центрального реєстру іноземців.

Зараз в країні понад 150 тисяч чоловіків, віком від 27 до 60 років. Допомогу отримують 125 тисяч осіб.

Таким чином, у Бундестазі пропонують позбавити виплат таких біженців-чоловіків. Це рішення підтримав депутат від опозиційного Християнсько-демократичного союзу Флоріан Хан.

За його словами, виплати, які отримують українці, опосередковано протидіють українським оборонним зусиллям та не відповідають німецькому розумінню призову та оборони власної країни.

Водночас думку Флоріана Хана не поділяють деякі депутати Бундестагу. Вони проти такого позбавлення коштів.

Депутат від Вільної демократичної партії Олександр Мюллер наголошує, що усі біженці, без винятку, мають право проживати в Німеччині й повинні отримувати однакові пільги.

Тож поки дискусія з цього питання у владних колах Німеччини триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень