«У мене є дві донечки і їх потрібно захищати…»: Завтра у Рівному прощатимуться з Героєм

Прощання із Героєм відбудеться завтра о 10:00 год на Майдані Незалежності

Завтра у Рівному прощатимуться із захисником, який віддав життя за Україну, Іваном Довбенком.

Іван Довбенко народився 27 лютого 1973 року в Рівному. Здобув освіту механіка в Квасилівському професійному училищі. Після закінчення, пішов працювати на Рівненську фабрику нетканих матеріалів, а також продовжив навчатися у Рівненському економіко-технологічному коледжі НУВГП.

Іван не служив у війську, однак отримавши повістку у квітні 2023 року, без вагань вступив до лав ЗСУ.

«У мене є дві донечки, яким я дав життя, і їх потрібно захищати…» - говорив Іван. 

«Він неймовірно любив донечок, 17-річну Дарину та 11-річну Вікторію. Іван не мав батьків, ані рідних братів і сестер, тому мої рідні стали його родиною. Він вважав моїх батьків мамою і татом, а вони прийняли його як рідного сина…» - розповідає дружина героя Галина.

У Івана було багато життєвих планів: повезти сім'ю у Карпати, зробити ремонт у квартирі, купити нове авто та багато іншого…

На жаль, 50-річний солдат Іван Довбенко загинув 11 жовтня 2023 року унаслідок мінометного обстрілу, виконуючи бойове завдання, поблизу села Роботине Запорізької області.

Церемонія прощання із Героєм відбудеться завтра 14 жовтня 2023 року о 10:00 год на Майдані Незалежності, після чого (орієнтовно об 11:00 год) у Свято-Покровському соборі відбудеться заупокійна служба.

Поховають Івана на кладовищі у с.Обарів…

Вічна пам'ять Воїну!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень