У Мелітополі викрали консула Болгарії - мер

Четвертий день жителям не дозволяють виїхати у бік Запоріжжя

Напруженою залишається ситуація в Мелітополі, що у Запорізькій області

Викрадення консула Болгарії

Про це розповів мер міста Іван Федоров.

- Моїх колег викрали по всій країні більш як 50, сьогодні 29 знаходяться у вʼязницях окупантів. Відносно активістів, бізнесменів - в окупантів це суцільна практика, вони викрадають всіх, хто має свою думку, патріотичні настрої. Кілька годин тому стало відомо, що у Мелітополі викрали почесного консула Болгарії, - сказав він.

Щодо оперативної ситуації в Мелітополі

За словами Федорова, загарбники четвертий деньне випускають жителів, які хочуть виїхати в бік Запоріжжя.

- Останні чотири дні вони повністю заблокували евакуацію до Запоріжжя, будь-яким маршрутом, лише до Криму дають можливість виїхати, - сказав він.

В місті немає готівки.

- Є шалена проблема з готівковими коштами, з сіл на ринки привозять продукти, але щоб їх купити, треба готівкові кошти, яких майже немає. Можна сказати, путін робить геноцид, бо він не отримав підтримки ні від народу, ні від влади, - розповів міський голова.

Проте мелітопольці не здаються

В місті відбувається справжнісіньке партизанське протистояння навалі орків.

- За даними нашої розвідки, відбувається протистояння, від мирного воно перейшло в партизанське, опір як був сильний, так і залишається сильним. Як це відбувається, ми розголошувати не будемо. Але це точно відбувається. Як доказ, два дні тому з ДНР приїхали якісь посланці, які почали примирювати між собою колаборантів, тому що вони між собою сваряться і не можуть знайти винного, хто зливає інформацію українцям, - сказав Федоров.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень