У Греції священник вирішив піднести туристу «особливий дар», помазавши його геніталії свяченою олією

Згодом служитель виправдовувався, що турист мав висип в інтимних місцях

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Інцидент стався на острові Родос у Греції.

Поліція арештувала 49-річного православного священника за те, що він нібито чіплявся до 30-річого туриста з Естонії, помазавши його геніталії свяченою олією.

Відомо, молодий чоловік купив у храмі хрест із зображенням Розпʼяття Христа, однак забув його забрати. Наступного ранку він прийшов по хрест, але щось пішло не так Священник запросив чоловіка до невеличкої приймальні в монастирі, «щоб піднести йому особливий дар».

Священнослужитель попросив туриста спустити штани і труси, щоб він міг «помазати» його. Потім він нібито втирав олію в інтимні місця чоловіка. Турист був спантеличений і збентежений, не знаючи, чи це законно. Пізніше чоловік вирішив звернутись до місцевої поліції.

За звинуваченням в «образі сексуальної гідності» священника арештували. Він виправдовував свої дії тим, що естонець мав висип, і він хотів допомогти йому вилікуватися.

Джерело: Бабель з посиланням на Ekathimerini

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень