У госпіталі для ветеранів, що у Клевані, будують 100-метровий перехід за понад 24 мільйони гривень (ФОТО)

Корпуси планують об’єднати переходом до 30-річчя Незалежності України

У Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані Рівненського району, тривають будівельні роботи. В закладі зводять спеціальний перехід між лікувальним та фізіотерапевтичним корпусами.

Сучасний та комфортний перехід матиме два поверхи, а його протяжність становитиме майже 100 метрів.

Минулого року під час приїзду Президента України Володимира Зеленського на Рівненщину керівництво закладу звернулося із пропозицією побудови спеціального переходу.

 

Адже у зимовий період складно і небезпечно переміщатися корпусами після процедур. До того ж пацієнтам з інвалідністю це створювало додаткові незручності, — зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Новозбудований перехід дасть змогу пацієнтам з обмеженими фізичними можливостями безперешкодно переміщатися корпусами. А також значно покращить надання медичної, фізичної, психологічної реабілітації учасникам бойових дій.

Спорудження ведеться в рамках президентського проєкту «Велике будівництво». А корпуси планують об’єднати переходом до 30-річчя Незалежності України.

На реконструкцію з держбюджету виділили 22 мільйони гривень, ще 2,5 мільйона гривень – з обласного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень