У Героя України народилася донька у Рівному

Тож підполковник приїхав з війни

Герой України Сергій Яндульський повернувся з бахмутського напрямку, щоб зустріти свою дружину Юлію з новонародженою донечкою.

Дівчинка народилася у Рівненському обласному перинатальному центрі. Її вага 3050 грамів, зріст 53 см.

Малечу назвали Ярославою. Вона і мама почуваються добре.

Потиснути руку батькові, Герою України Сергію Яндульському, і подякувати за патріотизм й виконання громадянського обов’язку до закладу прибув начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

30 березня Президент України надав звання Герой України командиру мотопіхотного батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Сергієві Яндульському.

У річницю звільнення Бучі від російських агресорів Володимир Зеленський вручив військовослужбовцю орден «Золота Зірка».

Підполковник неодноразово діяв під щільними обстрілами противника. Групи під його керівництвом знищували велику кількість військової техніки й живої сили ворога.

 

У червні 2022 року на Луганщині під ворожим обстрілом Сергій Яндульський особисто доправив у безпечне місце та надав першу допомогу пораненому старшому солдату, урятувавши йому життя. 

 

Наприкінці вересня, перебуваючи на передових позиціях у Донецькій області, підполковник потрапив під ворожий обстріл і зазнав вогнепального поранення плеча й лівого стегна, але зміг організувати вогонь у відповідь, у результаті чого було знищено солдатів і техніку окупанта, - повідомляє Рівненська ОВА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень