У центрі Рівного розпочали реконструкцію історичної будівлі: відомо, що там буде (ФОТО)

Роботи проводить власник за свої кошти

У центрі Рівного почали реконструкцію історичної будівлі. Йдеться про лазню родини Зафранів «Нептун», яка розташована на вулиці Гетьмана Сагайдачного, неподалік Драмтеатру. Вона належить приватній особі.

Приміщенню вже понад 100 років.

Це буде перший історичний об’єкт Рівненщини, який відреставрує власник за свої кошти, повідомив Радіо Трек начальник обласного відділу охорони історико-культурної спадщини обласного управління культури Юрій Калітинський.

- Для проведення робіт є усі дозвільні документи, у тому числі погодження з Міністерства культури.

 

Зовнішній вигляд будівлі буде збережений, проведуть лише необхідні технічні підсилення та оновлення, аби приміщення було не руйнувалося. Також передбачать створення умов для мало мобільних відвідувачів, - повідомив Юрій Калітинський.

Сучасний вигляд будівлі лазні збоку

Проєкт реконструкції

Призначення будівлі лишиться незмінним – на першому поверсі зараз там є заклад відпочинку, а на другому будуть офісні приміщення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень