У центрі Рівного небезпечний люк наражає містян на небезпеку (ФОТО/ВІДЕО)

Мешканці вулиці Поштової, що люди часто тут травмуються

На небезпечний люк на вулиці Поштовій у Рівному звернуло увагу видання «7Днів». За їх даними у четвер тут ледь не травмувався підліток. А мешканці вулиці розповіли виданню, що на цьому місті доволі часто травмуються люди.

Металева кришка люка не закріплена належним чином й буквально обертається, якщо на неї ступити. Ніяких попереджувальних знаків поблизу небезпечного люка немає. Як власне й маркування кому цей люк належить.

І до речі сьогодні ми натрапили на схожу історію у сусідньому Тернополі. Там чоловік не розгубився, і до місця викликав поліцію. Комунальники спрацювали за пів години.

Ось що він написав у Facebook:

Гуляючи с собакою звернув увагу на люк. Як нормальна людина вирішив його поправили, але зрозумів що люк зламаний і працює як мишоловка. Тобто перевертається коли людина наступає на нього. Подзвонив в поліцію - пояснив ситуацію. (в будь-якій європейській країні під'їхала б поліція, огородила і чекала б відповідну службу).

 

Але!) Коли дзвонив - черговий роздратовано відповідав мені якого фіга я йому дзвоню, але інформацію прийняв і передав.

 

Треба зауважити що комунальна служба приїхала за пів години. Але добре що ніяка дитина не пірнула туди, бо там шахта з гарячою водою).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень