У Білорусі шукають «добровольців» для ПВК та по всій республіці проводять бойову підготовку

Кілька батальйонів залучили до посиленої охорони кордону

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

На всіх полігонах Білорусі місцеві збройні сили почали проводити заходи із бойової підготовки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Збройні сили республіки Білорусь проводять заходи оперативної та бойової підготовки на полігонах по всій території країни. До чотирьох батальйонних тактичних груп залучено для виконання завдань з посилення охорони українсько-білоруського кордону, – йдеться у повідомленні.

Також, як відомо Збройним силам України, на території сусідньої республіки проводять відбір так званих «добровольців» для комплектування нових підрозділів приватної військової компанії (ПВК). Однак наразі цю інформацію уточнюють.

Крім того, на сьогодні залишається імовірність завдання ракетних і авіаційних ударів з території республіки Білорусь по об’єктах військової та цивільної інфраструктури  в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень