У Білорусі готуються до війни, – посол України

Але ні на кого не нападатимуть

При цьому Лукашенко знову повторив, що має українське коріння та прізвище

Посол України в Білорусі Ігор Кизим вважає, що після завершення війни росії проти України білоруські добровольці підуть нищити режим Олександра Лукашенка. 

На фото Ігор Кизим
На фото Ігор Кизим

У мене складається враження, що вони насправді не дуже бояться нападу з боку країн НАТО, і кажуть це більше для внутрішнього споживання. Йдеться про те, щоби тримати в напрузі білоруське суспільство, щоби воно було готове до протидії тому, що може похитнути цей режим.

 

Вони не стільки українських військ бояться, скільки своїх білоруських розвідників, які зараз воюють на фронті за незалежність України. Вони впевнені, що ці військові готуються перейти через кордон і звільняти Білорусь. Тому нас постійно звинувачують у тому, що ми начебто готуємо якихось бойовиків, – поділився Ігор Кизим та додав, що Білорусь і спраді готується до війни. Але до якої?

За словами Ігоря Кизима, офіційні посадовці у Білорусі говорять, що вони збираються захищатися, і ні на кого не нападатимуть. Втім, загроза з боку Білорусі – це не так напад білоруської армії, як напад рф. Тож загроза нападу з тих територій існуватиме доти, доки на території Білорусі будуть присутні російські військовики.

Джерело: Європейська правда

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень