Тисячну акцію на захист Шустика збиратимуть під управлінням Нацполіції у Рівненській області (ФОТО)

Колеги, вдячні пацієнти та «Правий сектор»

Товариші, пацієнти та колеги керівника Рівненського діагностичного центру Романа Шустика готуватимуть тисячну акцію на підтримку лікаря.

Нагадаємо, що в п’ятницю Шустика затримали працівники рівненського управління захисту економіки за хабар у розмірі 2 тисяч доларів.

Як виявилось згодом, це могла бути підстава з боку правоохоронців.

Зокрема колеги, колишні пацієнти та всі інші, хто знає Романа Шустика, запевняють, що той не міг взяти хабара. Сьогодні біля стін Рівненської обласної бібліотеки вони зібралися для того, щоб обсудити подальший план дій та зібрати підписи на підтримку головного лікаря, розповідає знайома головного лікаря Рівненського діагностичного центру Вікторія:

Сьогодні була зустріч координаційна. Зібралися ініціатори: люди, які підтримують Романа Петровича, його колеги, друзі, пацієнти. Прийшов також Роман Коваль, який висловив свою підтримку й готовий допомогти в організації акції.

 

Першим, що ми робитимемо, буде пікет під управлінням УМВС, щоб звернути увагу правоохоронців на те, що відбувається, та вимагати справедливого розслідування.

Також Вікторія зазначила, що такого прецеденту, коли громадськість захищає людину, яку підозрюють в хабарництві, ще не було в Україні.

Координатор рівненського штабу організації «ДІЯ» Роман Коваль пропонує зібрати тисячну акцію, адже лише таким чином можна вплинути на владу.

Тож присутні на акції сьогодні розпочали організацію майбутнього зібрання. Першою їх дією буде поставити намет для збору підписів на підтримку Романа Шустика. З проханням дати дозвіл на її встановлення вони звернуться до міської влади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень