Тисячі рослин маку та коноплі виявили поліцейські Рівненщини

Лише за добу

За добу поліцейські вилучили 2,5 тисячі роли маку та конопель.

Незаконні посіви нарковмісних рослин правоохоронці задокументували напередодні у семи районах області. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Рівненщини.

До окремих випадків:

Близько 20 години оперативники Рокитнівського відділення поліції на присадибній ділянці господарства 71-річної жительки села Масевичі виявили посів снодійного маку у кількості 1382 рослини. Поліцейським пенсіонерка пояснила, що усі вирощувала для випікання пиріжків.

Аналогічні рослини у кількості 223 одиниці виявили дільничні офіцери поліції у 56-річної жительки села Біла Криниця Рівненського району.

Крім того, дільничні офіцери Острозького відділу поліції виявили на земельній ділянці господарства, що належить 35-річному місцевому жителю, посів конопель у кількості 43 рослини.

У цілому правоохоронці знищили 2571 рослину маку та 114 – конопель.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень