Тимошенко порахувала перед рівнянами, що газ може бути втричі дешевшим

Юлія Тимошенко відвідала Рівне з робочим візитом. Лідер «Батьківщини» спершу зібрала прес-конференцію, де відповіла на питання журналістів.

Щодо Рівненщини у пані-політика є чітке бачення розв'язання проблеми з нелегальним видобутком бурштину. Лідер «Батьківщини» закликала керівництво держави звернути увагу на невиплату зарплат лікарям у Дубні.

Головне питання, яке турбує політика – це проблеми з газопостачанням в низці міст України. А також вартість блакитного палива.

Нині вона становить близько 300 доларів за тисячу кубометрів.

Утім, реальна його вартість для населення може становити 90 доларів, говорить Юлія Тимошенко:

Газ українського видобутку можливо постачати для українського населення. Видобувається 21 млрд українського газу, а людям потрібно 19 млрд кубометрів на опалення, на гарячу воду, на споживання в газових плитах.

Тепер аргументи, які доводять, що знизити вартість газу вдвічі – можливо.Собівартість видобутку українського газу з надр – 12 доларів за тисячу кубометрів.

 

Додамо витрати на транспортування, податки, + 30% заробітку. Виходить 90 доларів за тисячу кубометрів. Тоді ЧОМУ Кабмін встановлює ціну на газ близько 300 доларів за тисячу кубометрів?

У Рівному Тимошенко зустрілася з підприємцями області на Форумі підприємців Рівненщини. Захід відвідали близько семи сотень осіб: бізнесмени, науковці та аграрії.

Лідер "Батьківщини" презентувала їм Новий економічний курс України. 

Там прописані стратегії забезпечення європейської якості бізнес-клімату, умови для інвестиційного буму, оптимізація податкової системи, розроблені способи ефективного використання сільськогосподарських земель в інтересах суспільства та оптимальна модель ринку землі. 

Символічного Янгола Миру під час бізнес-форуму Юлії Тимошенко передала донька відомої у Рівному майстрині Олени Вербець.

О 17-ій годині Юлія Тимошенко виступила на центральній площі міста перед рівнянами.

Попри дощ і провокації в мережі, біля сцени згуртувалися сотні мешканців міста. 

Головні напрямки в програмі Юлії Тимошенко – це Нова конституція, яка нині розробляється фахівцями, Нова економічна політика, яка передбачає зниження оподаткування та підтримку малого й середнього бізнесу, підвищення стандартів безпеки населення України, а також комфортна екосистема для життя Українців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень