Тибетського мастифа, який покусав пенсіонера у Рівному, - вивезли

Власнику собаки, яка покусала чоловіка на вулиці Костромській, загрожує від 150 до 240 годин громадських робіт або обмеження волі на строк до двох років. Нагадаємо, 12 липня один з тибетських мастифів скандально відомого в місті Юрія Бойка покусав 66-річного жителя вулиці Костромської. За словами начальника Рівненського міського відділу поліції Василя Зелінського, наразі власник собак дає свідчення поліцейським:

Власник, як він пояснив зі своїх показів, мав намір винести сміття, він відкрив вхідні двері паркану, де був саме потерпілий, навпроти. В цей час, як, він не може пояснити, з яких причин з клітки вирвалася собака і накинулася на потерпілого. Відразу повалила потерпілого на землю, де спричинила ряд укусів. Були виявлені на тілі потерпілого множинні рани живота, стегна і обличчя.

Варто зауважити, що усі собаки, які були на території будинку, вивезені власником на територію колишнього Радіозаводу, де розташований розплідник Бойка. За словами Василя Зелінського, псів перевозив сам власник, поліцейські лиш спостерігали, аби він їх справді звідти забрав. Додамо, що наразі на території розплідника перебуває близько 50 тибетських мастифів. Скільки собак було у дворі Юрія Бойка, правоохоронцям невідомо.

Читайте також: На скандального власника мастифів подали до суду

                                                                                                   

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень