Тверезі водії збили велосипедиста та пішохода на трасі Київ-Чоп

Обидва випадки зафіксували напередодні

Напередодні поруч з селом Крилів Корецького району сталася ДТП. Правоохоронці з’ясували, що

25-річний водій «Mercedes-Benz Sprinter», житель Гощанського району, поблизу зупинки громадського транспорту не зміг уникнути зіткнення на проїзній частині дороги з 30-річним велосипедистом, місцевим мешканцем.

Потерпілого із тілесними ушкодженнями госпіталізували у реанімаційне відділення Корецької центральної районної лікарні.

У той же день, у селі Грушвиця-2, під колеса автомобіля «Volkswagen Passat» потрапив 28-річний місцевий житель. Як йдеться в повідомленні відділу комунікації ГУНП у Рівненській області

36-річний водій, мешканець м.Житомир, рухаючись у напрямку Києва, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП 28-річного жителя Грушвиці доставили до медзакладу, де у нього діагностували забої та перелом ноги.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках яких з'ясовуватимуться усі обставини ДТП. Обоє водіїв авто за результатами освідування були тверезі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень