Туристичний сезон на Рівненщині стартує з Острога

Урочистості відбудуться у новому туристичному центрі

В Острозі запрацює новий туристичний центр. Організатори презентують туристичний сайт міста та відкриють інформаційні таблички на пам’ятках архітектури місцевого значення. Ідея створення таких центрів виникла у голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка після візиту до Республіки Польща торік.

На його думку, відкриття центру призведе до збільшення туристичного потоку, адже це по суті осередок туристичної промоції. Планується, що аналогічні інформаційні офіси будуть створені в Дубно, Корці, Сарнах, Рівному, Володимирці та Клевані. Центри рекламуватимуть  родзинки містечок, а також приваблюватимуть туристів та займатимуться їхнім супроводом до туристичних об’єктів. В Острозі Центр туристичної інформації працюватиме на вул. Героїв Майдану, 7. 

Також організатори запланували екскурсію містом з елементами театралізації, відвідування міського простору «Шаховий куточок», гру для дітей «Мандрівка Острогом» та туристичний квест «В пошуках князівських скарбів».

Офіційні урочистості з нагоди початку сезону розпочнуться об 11.00 в залі засідань Острозької міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень