Турецький полковник завів на Рівненщині сотні овець (ВІДЕО)

Займався бізнесом у Туреччині, Одесі та Києві, однак обрав для життя нашу область

Полковник із Туреччини Сабрі створив на Рівненщині сімейний бізнес – овечу ферму. Його родина проживає в Туреччині, а дружина приїжджає в Україну щомісяця. Колишній військовий розповів про те, як влаштований його бізнес у селі Деражне Рівненської області. Про це йдеться в сюжеті програми «Ля Село».

Фермер займається двома породами: вівці Романов та Меринос. Сільське господарство в Україні, на його думку, має чималі перспевктиви, але поки малорозвинене:

Сільське господарство і тваринництво - це одна з галузей, яку держава повинна підтримувати. У цьому сенсі в Туреччині надають велику підтримку тим, хто пов’язаний з сільським господарством. Безвідсоткові кредити, знижуються податки, сплачуються податки співробітників – уряд дуже свідомо підходить до цього питання.

В Україні тваринництво не отримує належної підтримки – інвестори і бізнесмени з цієї галузі розраховують тільки на свої сили.

Я вважаю, що в Україні найближчим часом як в сільському господарстві, так і у тваринництві, будуть створені умови для своїх громадян та іноземних інвесторів. Тому галузь швидко розвиватиметься.

Він також зазначив, що чималу роль відіграє молодь у відновленні тваринництва України:

Сільське господарство в Україні – одна з найпривабливіших галузей для молоді. Залежно від того, як молодь освоїть цю галузь, відновлюватимуться професії наших пращурів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень