Тупак Шакур живий?!

Офіцер поліції стверджує, що йому заплатили за інсценування смерті репера

Офіцер поліції у відставці Девід Майєрс, який зараз перебуває в лікарні у тяжкому стані, стверджує, що отримав 1,5 мільйони доларів, щоб допомогти відомому реперу Тупаку Шакуру інсценувати власну смерть. Про це пише Mirror.

Тупак Шакур, відомий як 2Pac, був застрелений у 1996 році у віці 25 років. Але Майєрс каже: «Світ повинен знати, що я зробив. Мені соромно, що я взяв гроші і вчинив так, як вчинив. Я не можу померти, не зізнавшись у тому, що допоміг Тупаку інсценувати його смерть».

Більше того, офіцер Майєрс стверджує, що Шуг Найт, медіамагнат, на лейблі якого записувався 2Pac, не тільки в курсі цієї історії, - він допоміг все влаштувати. Нагадаємо, Шуг Найт був безпосереднім свідком вбивства - він перебував за кермом BMW 750i, яке розстріляли під час нападу на Тупака. До речі, вбивць досі не знайшли.

«Довелося підкупити більше 30 людей, щоб підробити смерть Тупака. Це були поліцейські, медики, свідки», - зізнається офіцер.

Втім, поки що немає жодних підтверджень тому, про що говорить Девід Майєрс. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень