Повідомлення про шокуючі туалети пологового будинку Рівного прокоментував головний лікар закладу

Сказав, що їх планують ремонтувати

Нагадаємо, що шокуючі туалети побачила і сфотографувала у відділенні екстрагенітальної патології міського пологового будинку рівнянка Іванна Мельник. 

Чи збираються їх відремонтувати і коли саме – розповідає головний лікар пологового будинку Сергій Сулімовський:

Ми думаємо, що до кінця року зробимо, у крайньому разі, у двох відділеннях майже капітальний ремонт. Тому що 25 років у  всьому пологовому будинку капітальні ремонти не робили. Стояли зовсім інші пріоритети: дитяча реанімація, доросла реанімація, операційні, обладнання для того, щоб можна було надавати адекватну допомогу. А зараз укомплектовані доросла реанімація, дитяча реанімація, операційні зроблені, завдяки міській владі куплено нові операційні столи, зроблено ремонт двох операційних. Зараз робимо проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт не тільки у відділенні екстрагенітальної патології, а ще, крім того, у трьох відділеннях.

За словами Сергія Сулімовського, планують відремонтувати також пологові відділення №1 та №2. Втім, сказати точно, коли це буде зроблено, він не може. Адже все залежить від надходження коштів з бюджету міста. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень