«Цю акцію 100% організувала поліція», - очевидець про інцидент на «Екваторі» у Рівному

Конфлікт з дрифтерами набирає обертів

Пізно ввечері у суботу близько 50 патрульних прибули до ТРЦ «Екватор», аби завадити традиційним розвагам дрифтерів, які порушують громадський порядок. Окрім поліції, поблизу торгового центру зібралися й мешканці Ювілейного, а також невідомі у балаклавах.

Загалом на парковці у той вечір перебувало близько 300 людей.

Що ж спровокувало сутичку у результаті якої, за офіційною інформацією, постраждали троє полісменів, розповідає голова ГО «Рух – це життя Рівне» Сергій Калашніков, який також був присутній на місці події:

Під час мирного, тихого, спокійного вечора, де не відбувалось ані дрифту, ані перегонів, була кимось спровокована і організована силова акція під час якої близько 100-150 спортивних людей у балаклавах просто увірвались на паркову і почали «крошити», ламати і бити людей битами, арматурами, кастетами, використовуючи сльозогінний газ. Це була явно спланована підготована акція. Вона 100% підготована і організована нашою поліцією.  

На фото: голова ГО «Рух – це життя Рівне» Сергій Калашніков

Очільник громадської організації зазначив, що за попередньою неофіційною  інформацією, людей у балаклавах напередодні доставили на вул. Павлюченка на поліцейських «газелях» з блакитними номерними знаками. Він наголосив, що після погрому жодного з хуліганів не затримали.

Попри офіційну версію поліції щодо відсутності постраждалих серед цивільних громадян, Сергій Калашніков запевняє, що кількох людей таки госпіталізували. А окремі з них, начебто, навіть знімали побої і писали заяви у поліцію.

Нагадаємо, у п’ятницю дрифтери приходили до міської ради з власними пропозиціями щодо вирішення проблеми з постійним порушенням громадського порядку на Ювілейному.

До слова, керівництво «Екватора» вирішило закрити парковку від дрифтерів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень