Цими вихідними у Рівненському театрі ляльок – прем’єра

Малечу запрошують на перегляд вистави «Злидні»

Час для прем’єрного показу обрали невипадковий – цього тижня театр відзначає Міжнародний день лялькаря, а 27 березня – Міжнародний день театру.

Тож для маленьких театралів підготували сюрприз, експериментальну виставу «Злидні». Над постановкою працювали викладачі Київського національного університету імені Карпенка-Карого – режисер Марина Назаренко та художник Ольга Флончук. Це вже не вперше цей творчий тандем співпрацює з Рівненським ляльковим театром. Рівняни вже добре знають їх виставу «Бармалей».

Як розповів нам директор Рівненського обласного театру ляльок, Володимир Данилюк, режисер добре спрацювалася із трупою рівненського театру, а тому залюбки погодилася на ще одну постановку. Ідея спектаклю «Злидні» належить Марині Назаренко. 

Ми стараємося, щоб вистава була нестандартною, щоб чимось здивувала наших глядачів, щоб щось було нове. Там колорит вистави буде цікавий. Якщо анонсувати, то скажемо, що глядач буде бачити таку картинку: селянську хату, асоціація з тим, як ми бачимо, коли приїжджали у село в дитинстві, чи приїжджаємо зараз. Інтер’єр хати саме класичний, килим на стіні, тканні доріжки, купа подушок на ліжку. Я сподіваюсь, що вистава буде цікавою глядачу, адже це не є якась копія, перенос…, - розповів Володимир Данилюк

За словами Володимира Данилюка, якщо глядачам сподобаються «Злидні», ця вистава буде у репертуарі театру на постійній основі. До слова, це не остання прем’єра цього сезону. Іще один сюрприз глядачам театр ляльок покаже наприкінці квітня.

А поки театр ляльок запрошує на виставу «Злидні», цієї неділі 26 березня об 11-00 та о 13-00 годині дня.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень