Цьогоріч на Рівненщині поменшало пожеж і загиблих на них

На сьогодні в області виникло 363 займання, що майже на третину менше, ніж за аналогічний період минулого року. Тоді сталося більше півтисячі пожеж. Крім того, від вогню стали менше гинути люди. Станом на сьогодні в області загинули 15 громадян, торік за цей період - 20. Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Олег Панюк. Також рятувальник наголосив на підвищенні пожежної небезпеки під час травневих свят. Говорив зокрема про відпочинок на природі:

– Я думаю, багато людей будуть також іти на природу, в ліси. І я хотів би на це звернути увагу, тому що, як правило, під час відпочинку із вживанням спиртних напоїв часто трапляються пожежі. Тому звертаюся до громадян нашого краю: будь ласка, будьте обережні в цьому плані. Звертайте увагу на вогнища: де ви їх розпалюєте, як ви їх розпалюєте. І не залишайте в жодному разі вогонь без нагляду. Навіть після того, як ви покидаєте місце свого відпочинку. Вогнище обов'язково потрібно загасити.

Між тим, для пожежної безпеки під час Великодня щодоби працюватиме більше 350 рятувальників, в стан готовності приведено 130 одиниць техніки. Також на цілодобовому чергуванні буде посилена група піротехнічних робіт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень