Цього року на гуманітарну сферу Рівного витратять більше грошей

Цьогоріч на гуманітарну сферу Рівного піде більше коштів, аніж торік.

Так, в бюджеті розвитку міста на 2016 рік на освіту передбачено на 4 мільйони гривень більше, ніж у 2015-му році – 17 мільйонів грн. З них 2,5 мільйони підуть на придбання меблів, комп’ютерів, обладнання. Ще 2,5 мільйони – на встановлення лічильників, обліку теплової енергії в ДНЗ міста.

Інша сума – це видатки на капітальні ремонти (реконструкції) шкіл та садочків. Найбільші видатки цьогоріч – це будівництво спортивного залу в початковій школі НВК «Колегіум» (вул. Пересопницька, 93) і реконструкція приміщення на вул. Соборна, 420а для відновлення роботи дитячого садочка.

На потреби медичної галузі з бюджету розвитку  у 2016 році виділено майже 8 млн грн (у 2015 році було виділено приблизно 5 млн), – повідомила заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська.

Так, за мільйон гривень буде придбано УЗД-апарат для міського пологового будинку. Адже, попередній був отриманий як гуманітарна допомога і прослужив більше 20 років. На медобладнання для пологового депутати міськради виділили ще півмільйона гривень. Понад 1,5 мільйона отримає міська лікарня, ще мільйон 250 тисяч піде дитячій міській лікарні. Також заплановані кошти для поліклініки Ювілейної, Північної та дитячої стоматполіклініки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень