Центром Рівного марширували з прапорами з АТО (ФОТО)

Сьогодні на Майдан Незалежності вперше в Рівному були урочисто винесені 65 прапорів, привезені з зони АТО

Відбулося дійство в рамках проведення традиційного конкурсу військово-патріотичної пісні та строю «Червона калина 2016».

Як відзначає заступник міського голови Галина Кульчинська, для хлопців, що несли прапори – це велика честь. Прапори були зібрані та зберігалися в рівненських школах. Далі пряма мова:

В нас в школах є переданих батьками та знайомими, привезених з зони АТО 65 прапорів, які були в зоні бойових дій. Підписані, різних розмірів, може не зовсім стандартні, але вони зберігаються в наших навчальних закладах. Сьогодні вперше вони були виведені почесно та красиво на Майдан Незалежності.

Участь у традиційному перед Покровою конкурсі «Червона калина 2016» взяли учні Рівненських загальноосвітніх навчальних закладів. Конкурс складається з двох етапів: проходження строєм і виконання військового вітання  та виконання повстанської або козацької пісні під час проходження строєм.

В журі цього року запросили військових, колишніх бійців АТО, серед яких і відомі рівненські кіборги Роман Рудейчук та Андрій Ліснічук.

Перемогу цього року розділили школи №12 та №15.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень